Klub område - BRITISK MOTOR SHOW 2020 på STRANDET HOVEDGAARD

BRITISK MOTOR SHOW
STRANDET HOVEDGAARD
      5. - 7. JUNI 2020
Go to content

Main menu:

Klub område

MG Car Club Denmark

Som første klub får vi selskab af MG Car Club Denmark, som deltager med egen klubstand og salgsstand.

MG Car Club Denmark deltog også til Made In Great Britain - Classic Motor Show i 2014, så vi glæder os endnuen gang til at byde teamet bag deres klubstand og klubshop velkommen.

Klubben har til formål at fremme og fastholde interessen for MG-bilerne gennem afholdelse af klubløb, selskabelige arrangementer, teknisk samarbejde m.v., og herunder forsøge at bevare en vigtig del af den engelske motorhistorie ved tilskyndelse til anvendelse af de enkelte biler, samt bevaring af bilernes historie og originalitet.


Klubstand i forbindelse med
Made In Great Britain - Classic Motor Show

Alle britiske bilmærkeklubber vil kunne får egen klubstand som en del af vores event,så ønsker I at deltage skal I blot tage kontakt til os via e-mail eller giv os et kald.DOMI
Made In Great Britain- Classic Motor Show har besluttet, at vi opretter et område tilegnet DOMI køretøjer på vores træfområde.

DOMI A/S (Dansk Oversøisk Motor Industri) var en dansk bilimportørvirksomhed grundlagt i 1946 af Svend Nellemann som et datterselskab af Nellemann Holding A/S.

DOMI importerede biler af mærkerne Morris, MG, Riley, Wolseley samt traktorer fra Nuffield, Land Rover/Rover samt Morris/Leyland lastvogne.

I 1972 overtog DOMI, DFA (Austin Odense), og var eneimportør af de engelske BMC/Leyland-vogne. Foruden Austin fik DOMI nu også importen af Triumph og Jaguar.

Så har du et DOMI køretøj, så er der nu mulighed for at møde ligesindede til vores træf.
 
Back to content | Back to main menu