Velkommen - BRITISK MOTOR SHOW 2020 på STRANDET HOVEDGAARD

BRITISK MOTOR SHOW
STRANDET HOVEDGAARD
      5. - 7. JUNI 2020
Go to content

Main menu:

Velkommen

Britisk Motor Show,

er træffet for folk med hang til alt britisk, om det så er biler, busser, lastbiler, motorcykler, traktorer eller varevogne og uanset alder på køretøjet.

Som i 2018 danner herregården Strandet Hovedgaard rammen om vores træfudstilling for Britisk Motor Show lørdag den 6. juni 2020, mens overnatningen for alle deltagere sker på Virksund Kursuscenter med udsigt over Hjarbæk Fjord.

Britisk Motor Show afholdes fra fredag den 5. juni, hvor vi fejrer National Historisk Køredag med en skøn køretur i Nordfjends og Salling i Skive Kommune. Lørdag den 6. juni rykker Britisk Motor Show til Strandet Hovedgaard, hvor vores store træfdag afholdes og hvor der er mulighed for forplejning og festlige og kulturelle tiltag.

Stedet ligger i den fantastiske natur tæt på vandet, så der er rig mulighed for at alle får en skøn weekend.

Om lørdagen danner Strandet Hovedgaard rammerne om selve træffet, hvor alle køretøjer udstilles og der sker en række aktiviteter igennem dagen. Der bliver mulighed for at få noget godt til ganen, der bliver et stort indendørs pub område, indendørs markedsområder hvor man kan gøre en god handel og vi har andre gode tiltag i støbeskeen.

Det er vigtigt at understrege at man godt kan deltage i træffet kun om lørdagen på Strandet Hovedgård uden forhåndstilmelding, men arrangørerne vil alligevel gerne have en fornemmelse af hvor mange der deltager og derfor vil en tilmelding være til stor hjælp for os..

Der bliver rig mulighed for at kigge på alle slags køretøjer fra landet som gav os store mærker som: Austin, Bedford, Caterham, engelsk Ford, Jaguar, Jensen, Jowett, Land Rover, Leyland, Lotus, MG, Mini, Morgan, Morris, Rolls Royce, Rover, Sunbeam, Triumph, Vauxhall, Wolseley, og mange andre stolte engelske køretøjer.

Igennem hele Britisk Motor Show vil der mulighed for at købe dansk og engelsk øl, men også træffets eget øl, Britisk Motor Show Classic 2020, vil kunne nydes sammen med god mad og andre delikatesser.

Ud over at kigge på en masse funklende køretøjer, så er der også mulighed for at nyde området tæt på Hjarbæk Fjord.

Vær Kritisk - Kør Britisk
kom til Britisk Motor Show


Dato: 5. - 7. juni 2020
Sted: Strandet Hovedgaard, 7840 Højslev, Danmark

Følg med på:
www.facebook.com/BRITISK.dk

Arrangør: Made In Great Britain Association.

Træfansvarlige:
Kristina Maria Pedersen,
Lone Nyström,
Ulrik Andresen og
Freddy Laursen


Hvilken køretøjer kan deltage?

Alle køretøjer må deltage sålænge de er lavet/produceret i Storbritannien, men også køretøjer fabrikeret af britiske producenter i udlandet er velkommen til BRITISK MOTOR SHOW

Hvilke årgange kan deltage?

Alle årgange er velkommen til at deltage i BRITISK MOTOR SHOW

Hvilke nationer deltager?

I øjeblikket har vi tilmeldinger fra Danmark, Norge og Sverige, men håber også på besøgende fra England, Holland og Tyskland.

 
Back to content | Back to main menu