Britisk Motor Show | 2024

Britisk Motor Show er træffet for folk med hang til alt britisk, om det så er biler, busser, lastbiler, motorcykler, traktorer eller varevogne og uanset alder på køretøjet.

Siden 2014 har vi hvert andet år afviklet vores træf, hvor vi startede traditionen i på Virksund Kursuscenter, i 2016 blev træffet afholdt på Spøttrup Borg og i 2018 på Strandet Hovedgaard.

Planen var også at træffet i 2020 skulle afvikles på Strandet Hovedgaard, men grundet Covid-19 situationen i hele verdenen måtte vi desværre aflyse træffet og springe dette træf over.

Derfor glæder vi os til, at vi igen i 2024 kan afholde træffet som denne gang afvikles på Oberst J. C. Lunds Plads i Viborg.

Det store område giver os mange muligheder både til udstilling, men ser også muligheder i nærheden ift. at udvide vores aktiviteter. 

Britisk Motor Show afholdes i Pinsen fra fredag d. 17. maj til og med søndag den 19.maj, hvor åbner op for en skøn køretur i lokalområdet. Lørdag den 18. maj  bliver den store udstillingsdag, hvor vores store træfdag afholdes og hvor der er mulighed for forplejning med festlige og kulturelle tiltag.

Stedet ligger i fantastiske Viborg, så der er rig mulighed for at alle får en skøn weekend og vi håber på en masse besøgende gæster.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Alle køretøjer må deltage så længe de er lavet/produceret i Storbritanien, men også køretøjer fabrikeret af britiske producenter i udlandet er velkommen til Britisk Motor Show.

Alle årgange er velkomne til at deltage i Britisk Motor Show.

I øjeblikket har vi tilmeldinger fra Danmark, England, Nederlandene, Norge, Schweiz, Sverige og Tyskland, men håber også på besøgende fra Belgien, Finland og Frankrig.

Endvidere får vi besøg fra Australien, hvor en entusiast har meldt sin ankomst- Han flyver til Danmark, for at opleve vores fantastiske træf og land.

Det er vigtigt at understrege at man godt kan deltage i træffet kun om lørdagen på Oberst J. C. Lunds Plads uden forhåndstilmelding, men arrangørerne vil alligevel gerne have en fornemmelse af hvor mange der deltager og derfor vil en tilmelding være til stor hjælp for os.

Der bliver rig mulighed for at kigge på alle slags køretøjer fra landet som gav os store mærker som: Austin, Bedford, Caterham, engelsk Ford, Jaguar, Jensen, Jowett, Land Rover, Leyland, Lotus, MG, Mini, Morgan, Morris, Rolls Royce, Rover, Sunbeam, Triumph, Vauxhall, Wolseley og mange andre stolte engelske køretøjer.

Igennem hele Britisk Motor Show vil der være mulighed for at købe dansk og engelsk øl, men også træffets eget øl, Britisk Motor Show Classic 2024, vil kunne nydes sammen med god mad og andre delikatesser.