Træfområde

Vi bibeholder vores træfområde for Britisk Motor Show på Strandet Hovedgaard, som vi for første gang stiftede bekendtskab med i 2018.

Strandet Hovedgaard ligger i Nordfjends, i Skive Kommune, blot et stenkast fra Hjarbæk Fjord. På træfområdet får vi vores eget område til parkering af vores køretøjer, vi har et flot pubområde med musikscene under tag, hvor vi vil skabe en hyggelig stemning for alle vore deltagere og gæster. I en af gårdens længer er der et godt område for boder, hvor forskellige aktører vil sælge diverse specialiteter.

Nordfjends, er et fantastisk område, som har nogle helt fantastiske rammer, både når det glæder træfpladsens placering og de gode muligheder for overnatning tæt på.

Som overnatningssted har vi valgt Virksund Kursuscenter, der har egen privat campingplads og et kursuscenter med 32 værelser med plads til alt fra 2 til 6 personer og derfor er også handicapvenlige værelser.

Vi har også mulighed for overnattende gæster i hovedbygningen på Strandet Hovedgaard, hvor der 6 lækre værelser i den flotte historiske bygning.

Strandet Hovedgaard skaber nogle helt unikke rammer om vores træf, så vi er glade for endnu en gang at afholde Britisk Motor Show hér.

Strandetvej 47-49
7840 Højslev – tæt på Skive